Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746

Een interessante combinatie visdelicatesse op blini's. Geschikt voor 4 personen.

 

Ingrediënten

120 g gefileerde vers gerookte paling van paling.nl

100 g gefileerde vers gerookte zalm (Noorse, Ierse, Schotse of Wilde Alaska zalm)

50 g gepelde Hollandse (Noordzee) garnalen

200 g poffertjesmix

1 ei

6 radijsjes

50 g boter

1 bakje tuinkers

1/8 l zure room

 

Bereidingswijze

Voorbereiding: Snij de paling in stukjes, de radijsjes in 4 partjes. Meng de poffertjesmix met het ei en 2 dl water. Verhit een klontje boter in de koekenpan. Schep het beslag met behulp van een kleine pollepel in 4 porties met een ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Bak er nog 4.

 

Bereidingswijze: Leg op iedere blini wat tuinkers en 1 tl zure room Leg op 4 blini's paling en op de ander gerookte zalm. Garneer de blini's met radijs, tuinkers en Hollandse garnalen.