Hapjes
Palingragout
Palingterrine met Zalmkaviaardressing
Paling Coctail
Paling Blini's met zalm en Hollandse garnalen
Paling Blini
Paling Nori
Een interessante combinatie visdelicatesse op blini's. Geschikt voor 4 personen.
Ingrediënten
120 g gefileerde vers gerookte paling van paling.nl
100 g gefileerde vers gerookte zalm (Noorse, Ierse, Schotse of Wilde Alaska zalm)
50 g gepelde Hollandse (Noordzee) garnalen
200 g poffertjesmix
1 ei
6 radijsjes
50 g boter
1 bakje tuinkers
1/8 l zure room
Bereidingswijze
Voorbereiding: Snij de paling in stukjes, de radijsjes in 4 partjes. Meng de poffertjesmix met het ei en 2 dl water. Verhit een klontje boter in de koekenpan. Schep het beslag met behulp van een kleine pollepel in 4 porties met een ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Bak er nog 4.
Bereidingswijze: Leg op iedere blini wat tuinkers en 1 tl zure room Leg op 4 blini's paling en op de ander gerookte zalm. Garneer de blini's met radijs, tuinkers en Hollandse garnalen.