Hapjes
Palingragout
Palingterrine met Zalmkaviaardressing
Paling Coctail
Paling Blini's met zalm en Hollandse garnalen
Paling Blini
Paling Nori
Palingragout
Een lekker en echt smaakvol bijgerechtje met vers gefileerd gerookte paling.
Ingrediënten
120 g gefileerde vers gerookte paling van paling.nl
75 g peultjes, schoongemaakt
zout
1 doosje ragoutbakjes à 4 stuks
1 blik kalfsragout
½ limoen, uitgeperst
Bereidingswijze
Bereidingswijze: Snijd de gefileerde gerookte paling schuin in stukjes van ongeveer 1 cm. Verwarm de oven en bak vervolgens de ragoutbakjes af. Kook de peultjes 7 min. In water met zout, giet ze af en spoel ze onder koud stromend water. Laat ze uitlekken.Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de peultjes, de stukjes paling en het limoensap door de ragout. Vul de ragoutbakjes met de ragout en paling. Snijd de peultjes in stukjes van ongeveer 1 cm. De peultjes in de ragoutbakjes als kroontje aanbrengen en direct serveren.
Tip: Voor variatie kan je ook mini ragoutbakjes gebruiken.