Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746

Paling Avocado

Ingrediënten voor 10 stuks

- 5 kleine avocado’s
- 1/2 komkommer
- 1 ui rood
- 1/2 bosje koriander
- 1 chilipeper (rode peper)
- 1/2 bosje radijs
- 1 venkel
- 1/2 bosje dille
- Geroosterde amandelen
- Olijfolie, sushi azijn, balsamico azijn
- 2 citroenen
- Zout en peper uit de molen
- 20 tranches paling – in blokjes gesneden
- Affila cress  (Koppert)
 
Bereiding en presentatie
  • Halveer de avocado’s voorzichtig en lepel het vruchtvlees eruit.
  • Snij dit in kleine blokjes, snij ook de ui, de venkel, de komkommer en radijs in kleine blokjes.
  • Snij de peper, wat koriander en dille fijn. Meng alles door elkaar en breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper.
  • Vul de avocado’s met de salade en dresseer de blokjes paling bovenop. Decoreer met cress.
  • Schenk een mengsel van olijf-olie met een drupje balsamico azijn langs het gerecht.

Biertip: Pragt Rookbier

 

Bron: Gastropedia